Bouwen en verbouwen, hoe pak jij het aan
MÉÉR DAN EEN DAK BOVEN JE HOOFD
Wilt u zelf ver-bouwen of renoveren? Dan helpt dit handboek jou stap voor stap met al jouw plannen, van fundering tot accessoire. Dit super praktische boek staat vol met tips en voorbeelden.
Roept bouwen bij jou vragen op zoals: hoe kies je een architect, wie heb je nodig en wanneer, wie kan mij verder helpen en wat zijn de verschillende mogelijkheden bij het bouwen van een eigen woning? Wat is aanbesteden, bestekken lezen, hoe kan ik geld besparen en toch een beter en mooier resultaat behalen? Hou maak ik plannen, wat zijn de beste tips.
Styling
Of misschien dat jij regelmatig met het interieur schuift en nooit helemaal tevreden bent? Je zoekt de juiste balans en een praktische indeling, worstelt met de kleuren en materialen. Misschien heeft u zelfs regelmatig miskopen gedaan. U verlangt naar een thuis waar u helemaal tot rust komt. Met een indeling en interieur dat klopt bij wie u bent maar ook past bij het pand.
Dan is dit boek geschreven voor u!
De jarenlange ervaring in het verbouwen, bouwen en stijlen van woningen. Voor zowel mijzelf als voor mijn klanten, heb ik mijn kennis en ervaring stapsgewijs, op een logische manier, aan het papier toevertrouwd. Daarom heb ik een handboek geschreven waarin stap voor stap het bouwproces en jouw stappenplan wordt uitgelegd.
Kortom, een boek met veel tips en voorbeelden. Dit boek helpt u telkens weer vóórdat u beslissingen neemt. Het resultaat is rust in uw huis, rust in uw hoofd en een budget dat tot het laatst nog toereikend is voor het maken van de juiste keuzes.
Een kleine investering in een groots project. Een boek voor het leven!
Wanneer je iemand een boek verkoopt,
verkoop je hem niet zoveel: papier en inkt en stijfsel –
je verkoopt hem een heel nieuw leven.
Christopher Morley
Ik wens u veel wijsheid en vooral plezier bij het realiseren van uw plannen.
Gertie van Driel